Urnen

Urnen zijn in alle maten, vormen, kleuren en materialen verkrijgbaar bij Gebroeders Ridder Grafmonumenten. U kunt kiezen uit glas, glasfiber, RVS, brons, messing, natuursteen als bijvoorbeeld marmer, hout, keramiek of een combinatie van deze materialen. De urnen kunnen wij ook voorzien van een inscriptie, fotoafbeelding of gedenkplaatje. Afhankelijk van de materiaalkeuze kunnen de urnen worden gegraveerd of ingeschilderd. Zandstralen of lasergraveren zijn ook opties.

Naast de materiaalkeuze spelen vorm en kleur ook een belangrijke rol. De kleur van een urn is het meest persoonlijk, daarna maakt men meestal de keuze van het materiaal en de vorm. Urnen kunt u bij Gebroeders Ridder Grafmonumenten in diverse formaten krijgen, dat houdt in dat u ook kunt kiezen uit een combinatie van of met een mini-urn of zelfs van meerdere mini-urnen. Een combinatie van meerdere kleuren is ook mogelijk. Zo kan ieder familielid zijn of haar eigen kleur kiezen of een eigen keuze maken uit ons assortiment mini-urnen.

Op onze website hebben wij een globaal overzicht opgenomen, maar de keuze is natuurlijk vele malen groter. Hierdoor kunnen wij u een ruim assortiment urnen aanbieden. Op een respectvolle en persoonlijke wijze kunnen wij op uw verzoek samen met u de as in de urn plaatsen en ook de verdere afhandeling zoals het afsluiten of plaatsing van de urn verzorgen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of ons assortiment urnen, neemt u dan contact op met Gebroeders Ridder Grafmonumenten of bezoek onze showroom aan de Hoofdweg 226 in Bovensmilde. U bent van harte welkom!

Een greep uit ons assortiment urnen:

Keramiek

Brons

 

RVS

Glasfiber

Glas

 

Hout

 Messing

Natuursteen