Contact

Gebr. Ridder Grafmonumenten is lid van De Eden Groep. Een collectief van gekwalificeerde steenhouwers en leveranciers die zich toelegt op het ontwerp, productie en verkoop van grafmonumenten en gedenktekens. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende bedrijven uit de uitvaartbranche zoals onze samenwerkingspartners Achaat Uitvaartverzorging uit Assen, Delu uitvaartzorg uit Hoogeveen en Haan Uitvaartbegeleiding uit Beilen.

Gebr. Ridder Grafmonumenten uit Bovensmilde en Lutten staat bekend om haar persoonlijke benadering, garantie, kwaliteit en vakmanschap en is daardoor voor velen een vertrouwd adres in de regio’s van Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen, met name in Bovensmilde, Lutten,  Assen en omstreken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gebr. Ridder Grafmonumenten voor locatie Bovensmilde, regio Assen (Drenthe): tel. 0592-243972. Voor locatie Lutten (Overijssel): tel. 0523-237870 of vul het contactformulier in.
U kunt ook een “Bel mij terug” bericht achterlaten, dan nemen wij contact met u op.

Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op zaterdag kunt u ook op afspraak bij ons terecht.

Velden met een * zijn verplicht.

  • Locatie Bovensmilde

  • Locatie Lutten