Assieraden en Gedenksieraden

Nieuw in het assortiment van Gebroeders Ridder Grafmonumenten is de collectie SeeYou Assieraden en Gedenksieraden. SeeYou sieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van uw dierbare en laten als geen ander zien waarom ze dicht bij het hart gedragen worden. Alle sieraden waarvan de as met doorzichtige hars wordt afgedicht zullen door ons worden gevuld. Veelal is dit op verzoek mogelijk in uw bijzijn. Uiteraard kunnen wij dit voor u respectvol uitvoeren.

De SeeYou collectie bestaat uit: Assieraden zoals armbanden, ashangers en asringen, colliers & clipsluitingen, mini urnen en vingerdruk sieraden als armbanden, hangers en ringen. SeeYou Gedenksieraden zijn uitgevoerd in gerhodineerd zilver voor een duurzame exclusieve uitstraling en gezet met zirkonia. Alle modellen met uitzondering van de armbanden zijn verkrijgbaar in 14 karaat of 18 karaat geel, wit of rose goud. Prijzen zijn op aanvraag. Voor een compleet overzicht van de collectie SeeYou Assieraden en Gedenksieraden klik op de onderstaande link:

SeeYou Assieraden collectie bekijken

Wilt u meer informatie over de SeeYou collectie of heeft u vragen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neemt u dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Hoofdweg 226, 9421VE Bovensmilde.